Mar 1, 2008, 6:32 PM

Ще можем ли? 

  Poetry » Other
1274 0 8
  ще можем ли?

 

Животът е един безкраен кръговрат

и ден за ден живеем в този свят,

незнаейки дали в утрешния ден,

ще можем да направим избора свещен!

 

Ще можем ли да изберем сами,

нащо бъдеще и наще съдби.

Ще имаме ли силата да съхраним

кръвта на българина! И да продължим

нашето свещено право - да творим!!

© Тодор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??