17.02.2010 г., 10:41 ч.

Ще нарисувам с пръсти тишината 

  Поезия » Друга
1274 1 4

Ще нарисувам с пръсти тишината,

но зная, ще ги заболи,

защото най-жестока е тъгата,

когато тихо замълчи.

 

Да ù изпея песен нежна,

дано с това я умиля,

в постеля мека, белоснежна

сладко аз да я приспя.

 

Ще я целуна нежно на сбогуване,

във приказните сънища да броди

и щом от щастие се уморя,

на гости,пак до нея  ще поседна.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??