Feb 17, 2010, 10:41 AM

Ще нарисувам с пръсти тишината 

  Poetry » Other
1382 1 4

Ще нарисувам с пръсти тишината,

но зная, ще ги заболи,

защото най-жестока е тъгата,

когато тихо замълчи.

 

Да ù изпея песен нежна,

дано с това я умиля,

в постеля мека, белоснежна

сладко аз да я приспя.

 

Ще я целуна нежно на сбогуване,

във приказните сънища да броди

и щом от щастие се уморя,

на гости,пак до нея  ще поседна.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??