26.11.2015 г., 22:18 ч.

Ще нося ли есента в ръце? 

  Поезия » Друга
528 0 0

ЩЕ НОСЯ ЛИ ЕСЕНТА В РЪЦЕ?

 

Няма да те пусна да си тръгнеш,

без да те прегърна за раздяла.

Теменужки за мене как береш-

в сън един, може би съм те видяла.

 

Дошло е времето да си отидеш

и дори не ме поглеждай на раздяла.

Червени рози аз чаках да ми подариш,

а не трепети, които не съм изживяла.

 

Не е ли скоро, нужно не е и да идваш,

и няма раздяла, когато липсва начало.

Есенна палитра за мене да събираш -

насън видях и дано ми се е привидяло.

© Весела Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??