1.05.2008 г., 18:29 ч.

Ще подаря един красив букет 

  Поезия » Друга
818 0 18

на най-всеотдайната майка с обич и с пожелание да не тъжи днес

 

Ще дойдеш ли за малко днес при мама,

за да й кажеш: "Честит рожден ден"?

Дори в съня й, в мислите й само

ти китка обич да й подадеш?

 

 

На всеки празник много силно чувстваме,

че теб те няма вече между нас,

че твоята усмивка не ни среща,

но ти не спираш да живееш в нас!

 

 

Аз обещавам днес ще я целуна,

ще я прегърна силно и от теб.

И ще изтрия сълзите по бузите й,

ще подаря един красив букет.

 

 

И много силно ще й пожелая

да бъде още дълго между нас,

защото всички още

от грижите и любовта й се нуждаем!

И молим се да бъде с нас и занапред!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??