21.10.2010 г., 20:11 ч.

Ще повърна 

  Поезия » Друга
846 0 4

Ще повърна от студа разнопосочен

и не мога да се стопля от мечтите си.

Всеки път на сляпо скачам

и съм болна от миражните си истини.

 

Все красиви са ми болките,

само че ми става грозно

от това, че с тях съм толкоз

често. И не сменям позите.

 

Ще повърна от неоправданости

и не мога да откъсна този шум,

който ме изпълва с чужди слабости

и ме кара да намразвам своя ум.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??