17.06.2008 г., 21:35 ч.

Ще премине... 

  Поезия » Любовна
591 0 2

Тъга дойде -

спокойно, ще премине.

Усмивка пак ще бликне

на лице,

а мъката не ще

да ни подмине,

оставя нещо

върху чело и сърце...

Любов дойде,

на утрин в пролет

ранна

приличаше светът

около нас.

Спокойно,

ще премине

- някой каза,

ще стане делнично -

запомних го от вас!

И морна

от любови-отчаяния,

изтривам пот

от челото си аз,

не искам и пред себе си

да го призная,

че винаги до мен

е твоят глас!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??