12.06.2011 г., 11:00 ч.

Ще продължа напред 

  Поезия » Любовна
1035 0 1

И този момент настъпи вече,

очаквах го, но пак тежко е.

Не съм човек, а само човече,

което все иска да получи нещо.

Искам да върна времето назад,

но власт и сили нямам за това

и ще остана с този черен хлад

и само името ти с мъка ще зова.

Година мина, ще минат още

и век да мине, сърцето ще тежи.

Колкото и дни, колкото и нощи

да минат, в ума ми вечно ще си ти.

Макар и кратко, времето със теб

бе моята сладка мечта изживяна,

която всеки истински човек

трябва да превърне в реалност.

Знам, че можех още да получа,

че можеха чувствата да разцъфтят,

но за жалост така се случи,

че животът ти приключи своя път.

Всяка година на тази черна дата

аз ще си спомням с усмивка за теб

и колкото и да ми е свита душата,

заради теб ще продължа напред.

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??