17.02.2017 г., 12:40 ч.

Ще раздухам мечтите си 

  Поезия » Друга
291 0 4

Небесата ще осея

със мънички стъпки.

От лицето ще разсея

студените си тръпки.

Ще разтегля звездите

по своите представи.

Ще раздухам мечтите

си безупречно млади.

И освободена тогава

може би ще се върна.

Но стана ли мургава

аз отново ще тръгна...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??