24.08.2021 г., 22:38 ч.

Ще се.. 

  Поезия » Любовна, Друга
343 0 0

 

Ще се..

Ще се приютя под крилото ти само за да ме нараниш след това.. 
Такъв си ти - болка вплетена от копнежи. 

 

Аз съм твоята милост, която иска да те обича, без да ти обещава нищо.. 
Ще бърша мислено в тишината сълзите ти, ще си представям, че ми отвръщаш със същото.. 

 

Ще стоя до теб, когато няма никого.
Ще държа ръката ти, ще те обичам безмълвно, докато не приемеш сърцето си, докато не осъзнаеш колко годен за обичане си. Колко значим. 

 

Ще чакам, докато видя тази тъжна усмивка върху лицето ти, как малко по малко се озарява, как се променя света от нея. 

В края надявам се да се видя с тебе така
Един до друг - заедно. 
С тази нашата вечна
Усмивка.

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva) 

© Камелия Илиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  916 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??