Призори стихват ветровете нощни
и с тънки паяжини е извезана гората.
Приготви се да ме посрещнеш.
Ще дойда при теб безплътна и бяла.
Аз те привързах към себе си
с невидими нишки.
Осъден си винаги да ме помниш.
Не се страхувай!
Ще се сбъдне пророчеството -
в мен да се влюбиш!
И тогава с теб
ще погледаме звездопада!
© Ваня Всички права запазени
изтъкано от нежност...
прекрасна си, Ваня.