17.10.2019 г., 20:44 ч.

Ще се спасим ли 

  Поезия » Друга
182 0 0

Ще се спасим ли

 

Протягам към теб двете си ръце,
от вятъра бурен да те опазя.
Не гледай надолу! Обърни лице
към мен! До теб по ръба ще долазя.

 

С една ръка ще те прегърна.
Другата в крило ще превърна.
Ще полетя над бездната без дъно.
Отсреща в горите ще потънем.

 

Обърни се! Имай ми доверие!
Нали в сърцето ти е любовта.
Отвори душевните предверия,
да вляза, с любов да те спася.

 

За мен този миг е съдбовен.
За тебе нека е божествен дар.
Да хвърлим тежести огромни.
Един за друг да сме лечебен цяр.

 

Ако подходиш с недоверие,
в пропастта ще се приземим.
Отворили небесното предверие,
разбитите сърца ще приютим.

 

17 10 2015

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??