5.06.2014 г., 17:58 ч.  

Ще се срещнем 

  Поезия
764 1 1

 

 

Ако ти си в слънчогледите на Гог,

то аз съм нейде из мустака на Дали.

Живеем с теб в различно време

и няма как от това да не боли.

 

С теб се разминаваме като дъга и дъжд,

знаем, че ни има нейде по света.

Или пък скрити сме в едно лице  -

в една усмивка и в нечия сълза.

 

Ако аз съм есен, ти си зима –

малка птичка скрила се в снега.

Ще се срещнем някой ден, помни,

Някой ден, но не сега…

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??