7.06.2016 г., 20:56 ч.

Ще се срещнем ли там 

  Поезия » Любовна
550 2 4

От обида ръждясаха всички мечти!

Ти ме виждаш с очи на предател...

Колко още да спорим, когато боли?!

Всяка дума тежи на обратно.

И се стряскат душите ни, даже в съня!

Отразявам те с болка в сърцето...

И когато съм паднала, твойта ръка

не е там,

да ме вдигне полека...

Загорчават минутите в късния час,

нежността ни потъва стопена...

Чувам как си отива копнежът от нас,

тишината надежди отнема...

 

Но...

Молитвата тайно прокарва живот.

Ще се срещнем ли там

покрусени?

Пред очите и Кръста

на нашия Бог,

под ръката Му

трайно смирени?

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??