21.05.2007 г., 23:31 ч.

Ще се върна 

  Поезия
549 0 3
Ще се върна, за да те прегърна!
Ще се върна, за да те зърна!
Ще се върна, за да те разсмея!
Ще се върна, за да ти попея!

Ще се върна аз от мрака,
за да видя светлината
в твоите очи,
както малките звезди!

Ще се върна от Луната,
за да сложа край на самотата,
когато и да дойдеш знай
ще съм с теб до край!

Ще се върна аз от тишината
сковала ме в тъмнината,
сърцето си аз да ти дам,
защото там няма да съм сам!!!

© Николай Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??