15.02.2020 г., 21:15 ч.

Ще си простя 

  Поезия
693 4 4

Ще си простя и тази суета.

Ще вдишам аромата на липите.

Ще завали и после ще вървя

след тебе, Боже, смело през тревите

 

Ще ме усети птиче. Ще поспре.

И ще попее. Нещо ще поникне.

 

Ще си простя! С измачкано сърце,

ала с душа, която не утихва…

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??