28.11.2014 г., 13:35 ч.

Ще си спомниш ли 

  Поезия » Любовна
671 0 4

Ще си спомниш ли?

 

 

Напразно във тълпата аз се взирам,

във всяка търся твоето лице -

и моля се да не съзирам,

как с някой се държите за ръце,

 

а ти го гледаш влюбено и мило,

тъй както мене гледаше преди,

сърцето ми от болка се е свило,                                    

че друг ще гали твоите гърди,

 

че устните ти лудо ще целува,

а ти - размекната от страст,

едва ли даже ще си спомниш

как нежно те обичах аз!?

 

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??