15.04.2013 г., 13:31 ч.

Ще си замълча 

  Поезия » Друга
875 0 3

 

 

Ще си мълча,
защото няма друга, по-достойна,
ще искам срещу мене
да излезе ТЯ.
Но ТЯ е силата поройна,
която ще ни повлече в борба.
А ти заспиваш, унасяш се и ето,
опива те на славата шума.
ТЯ слиза като шлейфа на комета,
по-прелестна от утринна зора
и по-щастлива от небето
и сяда в неговия скут.
А той не бива да е луд...
Със своята дама в червено
ще танцуват с плътно споени скули.
А ние сме само стръв - за акули.
Не се захващам за играта двойна
и остани си ти спокойна...
Защото двете си копаем гроба,
а ТЯ е огън - просто да не си и в джоба!

 

В отговор на "Посветено - 2" от Lucky

 

 

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??