7.11.2008 г., 21:43 ч.

Ще те чакам там... 

  Поезия » Друга
939 0 2

Ще те чакам там...

Където облаци черни се разбиват мощно в небосвода.
Където вятърът зъл подмята вълните със злоба.
Където Щастието наметало измамно си слага.
И обикаля по къщите... И се прави, че страда.


Ще те чакам там...

Където Луната с маска фалшива
ще те примами на чаша вино и усмивка мила.
Където гарванов грач пропуква Душата от болка
и вали от сто години... А още колко?


Ще те чакам там...

Където светът завършва със нищо.
И птиците самотно мълчат.
Където Времето просто заспива...

----





Ще те чакам там...
Дори небето и земята да се срутят...


© Самота Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще се постарая Удоволствието е мое
  • Не се погубвай в чакане...
    Харесах! Успех занапред
Предложения
: ??:??