23.04.2023 г., 13:16 ч.

Ще те имам 

  Поезия » Еротична
711 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години


Гърдите ти във мъжките ми шепи
намерили са топлина, уют, подслон.
Целувките ми всяка ще усети
и с устни ще изпия всеки стон,
във който твойта женственост напира
отекваща във всеки атом мой.
А после ще изпия еликсира
извиращ във най-нежния порой.

Когато стоновете си дори изгубиш
и думите дори не съществуват,
ще те даря с това, което търсиш,
докато устните не спират да целуват...

Но още рано е, но още рано е, сега
със устни и ръце по теб разлиствам
красивите ти женски чудеса,
които само мои да са искам...

И моя си! Навсякъде те имам!
По нови пътища достигам те, а ти
повтаряш и повтаряш да не спирам
достигаща все нови висини.

А още съм едва в едно начало
на този път, по който тебе водя...
Ще имам много пъти твойто тяло
и неведнъж с език ще го обходя -
В ръцете ми, в ръцете ми ще стенеш
забравила коя си във страстта,
и много пъти, много пъти ще поемеш
това, което искаш в себе си... като жена...

08.03.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от ❤️, Миночка.
  • Хубав стих, изразил си силните си чувства! Хареса ми!
  • Много мило ми стана, Виолета, че забеляза датата, на която е писано стихчето 😊
    А иначе имам своите основания да твърдя (без подробности 🤣😜🤣), че подаръците ми от този тип са, може да се каже, ежедневни почти 😊
    Мерсаж, че се престраши да коментираш 🙃
  • 08.03... Ами хубав подарък си и й направил.
Предложения
: ??:??