6.01.2008 г., 11:08 ч.

Ще те любя 

  Поезия » Любовна
1340 0 22
Дойде с обичта си
по-възвишена и по-красива
от самия рай.
Може ли това, кажи ми,
да има край?
Когато две души се сливат
в най-чист копнеж
и сърцата намират
живот в тоз стремеж.
Когато небето цъфти,
окъпано цяло в злато
и навсякъде усещаме,
на обичта горещото лято.
Твой съм завинаги, знай!
От любов умирам,
ще те любя до безкрай!

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??