11.08.2009 г., 15:53 ч.

Ще те намеря и... ще те върна 

  Поезия » Любовна
912 0 5

Ще те намеря и ще те убия ако трябва,

но мое пак ще бъде твоето сърце!

Не може да ни хване нас забрава,

когато искам твоите ръце.

 

Ще водя дълги, тежки битки

и ще ги печеля,

ще падам и ще ставам от калта,

ще се преструвам на луда и на болна,

без да чувствам никаква вина!

 

Ще призова със мене да се борят

всичките стихии и слънчевите дни,

да можеш да не ме затриеш,

когато твоят пламък в мен гори!

 

Какво ми има или пък какво ми липсва?

Отдавна спрях да питам Господ за това.

И  щом е нужно, в него аз ще се превърна,

за да си взема твоята душа!

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??