Ще те намеря и ще те убия ако трябва,
но мое пак ще бъде твоето сърце!
Не може да ни хване нас забрава,
когато искам твоите ръце.
Ще водя дълги, тежки битки
и ще ги печеля,
ще падам и ще ставам от калта,
ще се преструвам на луда и на болна,
без да чувствам никаква вина!
Ще призова със мене да се борят
всичките стихии и слънчевите дни,
да можеш да не ме затриеш,
когато твоят пламък в мен гори!
Какво ми има или пък какво ми липсва?
Отдавна спрях да питам Господ за това.
И щом е нужно, в него аз ще се превърна,
за да си взема твоята душа!
© Тайна All rights reserved.
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=169199