26.10.2014 г., 9:05 ч.

Ще те нарисувам 

  Поезия » Друга
468 0 0

        Ще те нарисувам

 

Ще те нарисувам

с въглен от жаравата

на голата стена -

с малко щрихи, контури -

с очи сияещи, нежна усмивка...

и образът на богиня

зашеметяващо изгря.

  Съзерцавам те без думи,

  къдриците ти довършвам с пръсти,

  с мисълта, че "там" те има... -

  с треперещи устни,

  сълзи парещи в странна тишина -

  за теб вечна...

  С любов в душата ми оставаш

  завинаги, любима!

 

            Надежда Ангелова

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??