23.09.2006 г., 14:57 ч.

Ще те обичам... 

  Поезия
1174 0 22

Обичам те, с невинност на момиче...
Ти тайните на любовта разкри ми
и аз разбрах... така не бях обичала
преди да срещна теб, любими.


Обичам те, със зрялост на жена,
преминала през не едно препятствие,
повярвала във истина една...
Че във живота няма невъзможно щастие!


Ще те обичам и когато съм старица,
пре-мъдра и изпълнена със благост...
и ще разказвам със любов на птиците
за теб и мен, за нашта младост.

 

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??