Sep 23, 2006, 2:57 PM

Ще те обичам... 

  Poetry
1183 0 22

Обичам те, с невинност на момиче...
Ти тайните на любовта разкри ми
и аз разбрах... така не бях обичала
преди да срещна теб, любими.


Обичам те, със зрялост на жена,
преминала през не едно препятствие,
повярвала във истина една...
Че във живота няма невъзможно щастие!


Ще те обичам и когато съм старица,
пре-мъдра и изпълнена със благост...
и ще разказвам със любов на птиците
за теб и мен, за нашта младост.

 

© Валерия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??