1.02.2009 г., 9:41 ч.

Ще те последвам 

  Поезия » Любовна
787 0 9

Ще те последвам

Искам те,
но пак те няма,
за теб копнея
всеки Божи ден...
Дори и любовта
не ще прикрие -
болката събрана в мен.

Влюбен съм,
след толкова години,
а ти се смееш –
мислиш, че съм луд...
Тръгваш си,
но аз ще те последвам,
не ще ме спрат –
ни сняг, ни лед, ни студ!

Ще бъде трудно,
да, но няма да се върна...
за теб на всичко съм готов,
дори да трябва
и Земята да обърна,
ще тичам в стъпките след теб, Любов!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??