4.11.2007 г., 11:33 ч.

Ще те посрещна 

  Поезия
1348 0 11
 

Снощи сънувах те.

Плачеше...

Аз страхувах те,

защото...

Знам. Боиш се

от смърт, убиваща Залези.

Не бой се! Знай...

Там ще те посрещна аз.

Искрата...

горяща сълзи.

Ще запаля всичките Изгреви...

Ще те чакам. Ще спра. Знай...

Не боли...

Там. Тъмнината угасят

Звезди.

 

 

  

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??