Nov 4, 2007, 11:33 AM

Ще те посрещна 

  Poetry
1349 0 11
 

Снощи сънувах те.

Плачеше...

Аз страхувах те,

защото...

Знам. Боиш се

от смърт, убиваща Залези.

Не бой се! Знай...

Там ще те посрещна аз.

Искрата...

горяща сълзи.

Ще запаля всичките Изгреви...

Ще те чакам. Ще спра. Знай...

Не боли...

Там. Тъмнината угасят

Звезди.

 

 

  

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??