21.06.2015 г., 20:30 ч.

Ще те премълча 

  Поезия
396 0 0

И без това ще се разминем.
Не времето застава между нас.
Докосване във хиляди години.
И хиляди години самота.
Обръщам се, но няма да се върна.
В мълчанието ти съм разпиляна.
Ще се търся. И ще се размина.
И ще бъда. И от тебе премълчана.
И все пак, ако някога се срещнем,
ще бъде тихо. И ще вали.
Каквото и да кажем - ще е грешно.
Ще има още за какво да си мълчим.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??