17.05.2017 г., 6:09 ч.

Ще те търся 

  Поезия » Любовна
755 2 0

Ще те търся..
В малките и късни часове...
В другите очи и мисли...
Тихичко..
Без много шум ще те открия...
В другите коси и пръсти...
С нежни думи и усмивка...
Ще те търся..
И ще те намирам..
В другите...


Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Свобода, която не уврежда никого, е свобода »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??