22.07.2007 г., 0:04 ч.

Ще ти говоря 

  Поезия
636 0 5

Ще ти говоря за морето.
За звездите ще ти поговоря.
Ще ти говоря със сърцето,
без теб с което само споря.


Ще ти говоря за небето.
С ласките си ще говоря.
Ще ти говоря със ръцете,
в които пак тежи умората.


Ще ти говоря за орлите.
За сънищата си ще ти говоря.
Ще ти говоря със мечтите,
и как с реалността се борят.


Ще бъда ням за любовта.
Без думи ще си поговорим.
С дива страст до сутринта
телата ни ще си говорят. 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??