27.05.2007 г., 18:34 ч.

Ще ти призная 

  Поезия
567 0 0
Да, може всичко свое да загубя,
само с една моя дума или жест.
Но ще ти призная, няма да хитрувам,
а и това не би ми правило чест.
Да, аз те обичам и те желая,
да те усетя вътре в мен.
В мислите си да те опозная
и да запълваш моя тъжен ден.
Да, аз те имам покорен,
единствен и само мой.
Да, ти напълно замени го и доволен
заспиваш, изпитал покой.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??