11.12.2005 г., 14:00 ч.

Ще успея... 

  Поезия
971 0 8
Ще разпаля огън в пепелта
на отдавна изгорялата надежда.
Ще постигна на истинското щастие целта,
дори сега тя невъзможна да изглежда.
Ще издигна песента си в глухотата
като вечен химн на радостта
и ще върна в мрака светлината
безспир да осветява ценността.
Недоказуемото ще успея да докажа,
ще въздигна земното в простор небесносин
и молитвата си с ясен глас ще кажа:
"Радост! Истина! Добро! Амин!"

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??