Dec 11, 2005, 2:00 PM

Ще успея... 

  Poetry
977 0 8
Ще разпаля огън в пепелта
на отдавна изгорялата надежда.
Ще постигна на истинското щастие целта,
дори сега тя невъзможна да изглежда.
Ще издигна песента си в глухотата
като вечен химн на радостта
и ще върна в мрака светлината
безспир да осветява ценността.
Недоказуемото ще успея да докажа,
ще въздигна земното в простор небесносин
и молитвата си с ясен глас ще кажа:
"Радост! Истина! Добро! Амин!"

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??