Ще дойде време да вали...
От очите ти вина ще бликне.
И таз вина ще заплатиш,
защото така е в живота, баланс има.
Но аз не ще те укорявам.
Ще мълча. А в мълчанието мое
светлината ще намериш.
И слънцето отново ще изгрее,
защото така е в живота,
баланс има.
И когато в утрешния ден
любовта отново те споходи,
с внимание ти я посрещни.
Ако пък отново се пързулнеш
по хлъзгавия, мокър път на любовта,
спомни си ти за мен
и как баланса в живота преживяхме.
© Веси Манолова Всички права запазени