31.05.2006 г., 23:12 ч.

Ще загасиш ли свещите? 

  Поезия
674 0 2
Ще загасиш ли свещите?
Приличат ми на две очи,
студено гледат ме
и ме корят,
че аз и ти
сме се отдали
на страстта...
Ще загасиш ли свещите,
които като стражи във нощта
до късно ще си шепнат
как бях се сгушила
във твоето легло.
Ще загасиш ли свещите -
единствени свидетели
на нашата любов,
така безумно крита от години,
опазена от хорска завист
и от зли очи...

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??