27.10.2016 г., 10:39 ч.

Ще запазя спомена. 

  Поезия » Любовна
412 1 2

Ще запазя спомена
за теб
дълбоко в сърцето ми.
Ще запазя спомена
за един блян,
който ще остане
завинаги в ума ми.
И никога няма
да ти разкрия
как сърцето ми спира
и дъхът ми секва
всеки път, когато
чуя твоето име..
И как времето
Спира за миг,
когато те видя.
Ще запазя спомена
за една
несбъдната любов,
за да остане
завинаги
моята най-любима.

© Katherine Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??