30.03.2017 г., 12:58 ч.

Щит 

  Поезия » Друга
326 0 0

Отекна глас небесен,
 в разгневените гърди,
 на мъж с път нелесен,
 и разплакани очи.


 "Като мирен войн,
 ти се изправи,
 срещу език усойн,
 без страх в очи."

 

"Мира е само нужен

  пушка си да заредя"
 Отвърна той безбожен,
 потъващ със врага.

 

 Но битка вие не водете!
 Врага си, моля, не мразете.
 Онези, зад вас обикнете,
 и със щита си обгърнете.

© Калоян Велинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??