2.12.2012 г., 16:38 ч.

Що е любов 

  Поезия » Любовна
665 0 0

                                                   ЩО Е ЛЮБОВ

     

 

                                                Любовта е химера

                                                и надежда, и блян

                                                зад заключени двери

                                                в твоя път невървян.

 

                                                Любовта е отрова,

                                                що смразява кръвта,

                                                после пали пожари -

                                                като клада е тя.

 

                                                Любовта е откровение

                                                в миг, когато боли

                                                и в нея спасение

                                                търсиш всеки ден ти.

 

                                                Тя отваря простори

                                                 и дарява криле,

                                                 с нея никой не спори -

                                                 навсякъде те следва тя.

© Радостина Крачунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??