4.03.2018 г., 22:14 ч.

Щом Поета иска да умре 

  Поезия » Философска
743 2 0

                                                      Щом поетът иска да умре,
                                                         той трябва да твори,
                                                  да превърне в най-чиста поезия
                                                       неосъществените мечти.

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??