Щом си тръгна оттук
не ще го има безкрайното
жълто море.
И няма да греят
милионите малки слънца.
И полето широко
зад мен ще остане.
Там морето безкрайно
ще има друг цвят...
И милионите
малки слънца ще греят по-иначе...
И полето ще бъде
все тъй далеч…
Щом си тръгна оттук.
© Драгомир Лаброев Всички права запазени