Aug 3, 2017, 10:51 AM

Щом си тръгна оттук... 

  Poetry » Other
401 0 0

Щом си тръгна оттук

не ще го има безкрайното

жълто море.

И няма да греят

милионите малки слънца.

И полето широко

зад мен ще остане.

 

Там морето безкрайно

ще има друг цвят...

 И милионите

малки слънца ще греят по-иначе...

И полето ще бъде

все тъй далеч…

Щом си тръгна оттук.

 

 

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Драгомир Лаброев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??