7.01.2023 г., 20:30 ч.

Щом в теб трептя… 

  Поезия » Любовна
813 0 0

Не! Така не мога. Все

се стичам в теб от сто реки на дъжд.

Не! Та как да галиш псе,

което пак скимти и плаче с дъх.

 

Та как да галиш пес,

когато е раним и плаче двойно.

А всъщност жив съм днес,

щом в теб трептя от болка.

 

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??