Jan 7, 2023, 8:30 PM

Щом в теб трептя… 

  Poetry » Love
816 0 0

Не! Така не мога. Все

се стичам в теб от сто реки на дъжд.

Не! Та как да галиш псе,

което пак скимти и плаче с дъх.

 

Та как да галиш пес,

когато е раним и плаче двойно.

А всъщност жив съм днес,

щом в теб трептя от болка.

 

© Небесен Владетел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??