8.06.2013 г., 13:05 ч.

Щур купон 

  Поезия » Хумористична
536 0 1

Аз свикнах все да ходя в  парка
и там да правя моя тур.
За мен - запазената марка,
а и купона ми най-щур!

Избирах си една алея,
когато есен не вали,
и тръгвах с мойта Дулсинея,
да търся  през деня звезди!

А друг път тръгвах и без нея,
събирах думите за стих...
Напъвах се дорде успея,
докато нещо сътворях...

Но дойдеше ли бяла зима
и нейният сибирски студ,
тя тази радост ми отнима...
Не ходех там, да не съм луд!


  16.11.2012 г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??