25.08.2007 г., 11:18 ч.

Щурче 

  Поезия
460 0 4

Щурче скача и звънти,
страх изпитваш,
признай си ти!

Щурче безобидно на първи поглед,
но полази ли твоите крака,
се чуват викове чак в долната махала.

Нищо няма то да ти направи,
вероятно страх го е от теб.
Не плаши се, успокой се,

всичко ще бъде наред.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??