Aug 25, 2007, 11:18 AM

Щурче 

  Poetry
461 0 4

Щурче скача и звънти,
страх изпитваш,
признай си ти!

Щурче безобидно на първи поглед,
но полази ли твоите крака,
се чуват викове чак в долната махала.

Нищо няма то да ти направи,
вероятно страх го е от теб.
Не плаши се, успокой се,

всичко ще бъде наред.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??