5.04.2024 г., 21:50 ч.

Щъркелова пролет 

  Поезия » Пейзажна
72 0 2

 

Със медни клюнове на светли щъркели

послания предава пролетта.

Строят гнездата птиците до мръкнало

и сякаш с чук потропват „трака-трак“.

 

Над цъфналите дюли зрее слънцето

и морз ефира къса на тире.

Летят мечти, опрашват всяко зрънце,

разбудено от плясък на криле.

© Диана Фъртунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??