1.09.2007 г., 14:16 ч.

Шумна среща... 

  Поезия
463 0 2

Шумна среща. Пожелах я.

Трябваше да бъда мила.

След която се почувствах

като влачена с камила.

 

Изморих се, отегчих се

от истории банални.

Добри думи... А пък свих се,

сякаш бях на бани кални.

 

Странно ли е или не,

но се оградих с „прозорец”.

И почувствах се дете,

въпреки  че поговорих...

 

Никак май не ми хареса

да участвам в цирк такъв,

като мишка зад завеса,

дебнена от царя лъв.

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??